TALABALARIGA MUSIQA DARSLARIDA MILLIY QADRYATLARNI SINGDIRISHNING O’ZIGA XOS USLUBLARI - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada talabalarga musiqa fani orqali milliy qadriyatlarni singdirishdan asosiy maqsad talabalarda kasbiy musiqa janrlarini bilish, o‘zbek maqomlari tarixini o‘rganish, maqom yo‘llarining nota yozuvlari, eng muhim tarixiy, nazariy va ijrochilik masalalari kabi mavzularni bilishga qaratilgan.