ShARQ MUTAFAKKIRLARINING TARBIYA BORASIDAGI QARAShLARI - Ibragimov, Abdurahim (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining ta'lim, turli kasblar, xususan dehqonchilik, hunarmandchilik va chorvachilik haqidagi qarashlari keltirilgan.