IOGANN SEBASTYAN BAX YARATGAN ASARLARI YOSHLAR ONGIGA TA’SIRI - Axrorova, Munojat (Журнал музыки и искусства, 2022)
Mazkur maqolada buyuk kompozitor I.S.Bax yaratgan asarlari yoshlar ongiga qanday ta’sir ko‘rsayotganligi hamda, musiqa va san’atining kamolotimizdagi o‘rni, kompozitor I.S.Baxning yaratgan asarlari haqida so‘z yuritilgan.