MUSIQA DARSLARINI O’TISHDA YANGICHA YONDOSHUVLARNI TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS YO’LLARI. - do'stmuxammedova, Gulhayo (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada ta’limning barcha bo’g’inlarida bo’lgani kabi musiqa darslarini o’qitilishida ham fanlarning o’zaro aloqadorlik hususiyatlaridan maqsadli foydalanish ushbu fanning mazmunli va sifatli bo’lishini ta’minlaydi.