Опубликован 2022-03-02

Dunyo oshxonasi-milliy ma’daniy me’ros sifatida

Dunyo oshxonasi-milliy ma’daniy me’ros sifatida

Аннотация


ANNOTATSIYA: Ushbu maqola dunyo oshonasi hamda o’zbek milliy oshonasi

taomlari haqida ma’lumot beradi. Maqolada har bir millatning turli, odatiy

hamda noodatiy, bayram yoki kunlik taomnomasi va ularning tarkibi haqida so’z

boradi.

Как цитировать


Qurbonova, N. (2022). Dunyo oshxonasi-milliy ma’daniy me’ros sifatida: Dunyo oshxonasi-milliy ma’daniy me’ros sifatida. Журнал иностранных языков и лингвистики, 4(1). извлечено от https://journal.jdpu.uz/index.php/fll/article/view/5070

Библиографические ссылки


Bahora Ashurova. Dunyo xalqlarining mazali taomlari. 2017

Hot pot forever. 2017

John Egerton. Southern Food. 2011

Jolinda Hackett. The big book of vegan recipe.

Karim Mahmudov. O’zbek taomlari, 1977

Internet manbalari:

Thermorecetas.com

Retseptlar.uz

Авторы


Nasiba Qurbonova

JIZZAKH STATE PEDAGOGICAL INSTITUTE

Ключевые слова:

TAYANCH SO‘ZLAR: amerika oshxonasi, hind oshxonasi, xitoy oshxonasi, pishloqli sprey, Turducken, qovurilgan cola, Guvec sabji, Dhal pyuresi sho’rvasi, Naan, Noodle.

Copyright (c) 2022 Журнал иностранных языков и лингвистики

Лицензия Creative Commons

Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution-ShareAlike» («Атрибуция — На тех же условиях») 4.0 Всемирная.

Powered by I-Edu Group