GRAMMATIK ISTISNO HOLATLARNI O’RGANISHNING ILMIY AHAMIYATI - Hamrayeva, Umida (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Tadqiqotning asosiy maqsad va vazifalari ingliz tilining grammatik tizimidagi qoida buzilishi holatlarini aniqlash hamda ularning qanday shaklda va qanday ma’noda nima sababdan o’zgarishga uchrashini, hamda grammatik , leksik,semantik tomondan tahlilini yoritib berishdan iboratdir.