XXI ASR ZAMONAVIY INGLIZ TILI ÕQITISH METODIKASI VA INNOVATSION USULLARI - Dildora Oktamovna, Dildora Oktamovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada XXI asrda ingliz tilini õqitishning zamonaviy va innovatsion usullari, metodlari haqida batafsil ma’lumotlar berilgan. Maqolada maktablarda õquvchilardagi til õrganish bilan bõğliq bõlgan ayrim muammolarni aniqlab ularga yechim topish, ularning til kõnikmalarini rivojlantirishga qaratilgan metodlar va innovatsion usullar haqida yozilgan. Ushbu metodikalar,innovatsion usullar va axborot texnologiyalari ingliz tilini õqitishni sezilarli darajada boyitadi.