MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA RAHBARLIK QILISH VA TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Nosirova, Ra’no (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida rahbarlik qilish va tashkil etishning zamonaviy usullari yoritilgan.