OLIY O’QUV YURTLARIDA MASOFAVIY (ONLINE) TA’LIM: MUAMMOLAR, QIYINCHILIKLAR VA IMKONIYATLAR - Rozikova, Ra’no (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Bugungi kunda butun dunyo xalqlari uchun, millatidan, so’zlashuv tilidan qat’iy nazar, eng tushunarli so’z bu “online” atamasi bo’lib qoldi desak mubolag’a bo’lmasa kerak. Sababi dunyo hamjamiyatiga birdek ta’sir ko’rsatgan pandemiya jahon ta’lim tizimini online (masofaviy) usulda olib borishga majbur qildi. Quyida ushbu yangi ta’lim shaklining O’zbekiston tajribasida kuzatilgan qulayliklari va kamchiliklari haqida fikr bildiriladi.