ИНГЛИЗ ТИЛИДА ЁЗИЛГАН ВА КРИМИНАЛ КОНТЕНТГА ЭГА БЎЛГАН ГАЗЕТА ДИСКУРСНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Yunusov, Norbek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мақола инглиз тилида ёзилган газета дискурсида криминал контентнинг воқеланишига алоқодор лингвистик масалалар таҳлил қилинган. Биринчидан, газета дискурси нутқий махсулотлари, иккинчидан, газета дискурсининг мажбурий компонентлари хақида маълумотлар берилган. Мақоланинг асосий қисми эса криминал контентга эга бўлган газета дискурснинг бир қатор хусусиятларни ўрганиб чиқишга бағишланган.