Umumta’lim maktab o’quvchilariga Ingliz tilida so’z yodlashning 7 samarali usuli - Ganiyeva, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Annotatsiya: Bugungi kunda yosh avlodning xorijiy tillarni o’rganishga qiziqishi ortib bormoqda.Shu bois umum ta’lim maktablarida xorijiy tilni o’rganishda so’z yodlash metodlarining yangi usullaridan foydalanishni talab etadi.Ushbu maqola umum maktablarining ingliz tili o’rganishda so’z yodlash metodlarining yangi usullaridan foydalanishni samaralarini tashkil etadi. Kalit so’zlar: antonim, sinonim, mikro, makro, logy