zebo INGLIZ BADIIY MATNLARIDA EMOTSIONAL DEYKSISNING IFODALANISHI: INGLIZ BADIIY MATNLARIDA EMOTSIONAL DEYKSISNING IFODALANISHI - Jo’rayeva, Zebo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada emotsiya deyksisining ko`rsatkichlaridan biri bo`lgan baholash harakati illokutiv maqsad va perlokutiv vazifa umumlashmasi borasida fikr yuritiladi.