A INGLIZ TILIDA TEMPORAL BIRLIKLARNING DISKURSDA IFODASI. "DISKURS" TUSHUNCHASI: INGLIZ TILIDA TEMPORAL BIRLIKLARNING DISKURSDA IFODASI. "DISKURS" TUSHUNCHASI - Xoldorova, Shohzoda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolamizda diskurs haqida olimlar tomonidan o`rganilgan ishlarni tahlil qilamiz va tadqiqotchilarning umuman diskursiv so’zlar fenomeniga, ularning tabiati, semantikasi va funktsiyalariga va ushbu hodisa bilan bog’liq ma’lum miqdordagi hal qilinmagan masalalarga qiziqishi diskursdagi lisoniy birliklar ko’rib chiqiladi.