A ГЕНРИ ЛОНГФЕЛЛО ИЖОДИНИНГ ИНСОН РУҲИЯТИГА ОИД ПЕДАГОГИК ВА ПСИХОЛОГИК МАНЗАРАЛАРИ: ГЕНРИ ЛОНГФЕЛЛО ИЖОДИНИНГ ИНСОН РУҲИЯТИГА ОИД ПЕДАГОГИК ВА ПСИХОЛОГИК МАНЗАРАЛАРИ - Элова, Умида (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Генри Водсворт Лонгфелло (Henry Wadswort Lоngfellow, 1807 — 1882) Атлантика океани қирғоғидаги кичикроқ шаҳар — Портлендда (Мэн штати) ўтмиш аждодлари билан ифтихор қиладиган адвокат оиласида туғилди. Унинг аждодлари Янги Дунёга машҳур “Май гули” кемасида келишган эди.