O‘ZBEK BADIIY ASARLARIDA EKZOTIZMLARNING QO‘LLANISH XUSUSIYATI - Buronova, Xolida; Aliqulova Sojida , Aliqulova Sojida (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ma`lumki, genetik jihatdan turli xil bo‘lgan tillarning so‘zlari bir-birida uchrasa qo‘llanma so‘zlar deb yuritiladi. Kommunikativ va uslubiy vazifasiga ko‘ra qo‘llanman so‘zlar ikki guruhga bo‘lib o‘rganiladi: