MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI BOLALARINI TA`LIM-TARBIYASIDA INGIZ TILI MASHG`ULOTLARINING O`ZIGA XOS AHAMIYATI - Sultonova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Mazkur maqolada maktabga tayyorlov guruhi bolalari ta`lim – tarbiya jarayonlarida ingliz – tili mashg`ulotlarining o`ziga xos ahamiyoti haqidagi fikrlar muhokama qilinadi.