Badiiy tasvir va ifoda vositalari - Yuldosheva, Mamura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada badiiy tasvir va ifada vositalari haqida qisqacha so’z yuritiladi. Maqola davomida turli fikr mulohazalar berilgan bo’lib, maqola ilmiy asoslar bilan isbotlangan.