Когнитив лингвистика тилшуносликнинг янги йўналишларидан бири сифатида - Ismatullayeva, Iroda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ушбу мақолада муаллиф тилшуносликнинг янги йўналишларидан бири когнитив лингвистика, хамда концептосфера ва концепт тушунчаси хақида маълумот беради.