БАДИИЙ ХАРАКТЕР – ГЕГЕЛ НАЗДИДА - Yusupov, Shermatilla (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Инсонни бадиий реалистик билиш принципларининг кенгайиши билан инсон характерларини очиб бериш имкониятлари ҳам мислсиз кенгайди.