БОШЛАНҒИЧ СИНФ ИНГЛИЗ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРДА ТАНҚИДИЙ ФИКРЛАШНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ЎҚУВЧИ ВА ЎҚИТУВЧИНИНГ ЎЗАРО ФАОЛИЯТИ - Mamadjanova, Nozima (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада инглиз тили дарсларида бошланғич синфларда танқидий фикрлашнинг ривожлантириш хусусиятлари баён этилган.