MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHNING AHAMIYATI - Nosirova, Ra'no (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maktabdagi majburiy ta’lim bolaga ma’lum talablarni qo‘yadi. Ma’lumki, bola ta’lim-tarbiyaviy muassasaning talablarini bajara oladigan rivojlanish darajasiga yetishi kerak, faqat shundagina bolani maktabga berish mumkin. Bu jarayonda tarbiyalanuvchini maktab ta’limiga tayyorlash muhim ahamiyat kasb etadi, shu sababdam maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashning ahamiyati o’rganilgan.