INGLIZ TILIDA GAPIRISH MALAKASINI RIVOJLANTIRISHDA O'ZBEK TILINING O'RNI - Nazarova, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Mazkur maqolada ingliz tilini o'rganishdan avval o'z ona tilini bilishi kerakligi haqida fikr yuritiladi.