ТИЛШУНОСЛИКДА “ИНТЕНСИВЛИК” ТУШУНЧАСИ - Abdullayeva, Ozoda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақола тилшуносликдаги “интенсивлик” тушунчаси хақида боради. Интенсивлик ҳодисаси, аввало, борлиқдаги нарса, ҳодисаларнинг ҳаракати, ҳолати билан бевосита боғлиқ ҳолда намоён бўлади.