МОДАЛ СЎЗЛАРНИНГ МОРФОЛОГИК ТУЗИЛИШИ - Xolmatov, Davrbek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада модал сўзларнинг морфологик тузилиши, хусусиятлари, қўшимчалардан модал сўзга ўтиш шаклланиши, модал феъллар гуруҳининг ишлатилиши муҳокама қилинган.