fazilatturgunova05@gmail.com FRAZEOLOGIYADA CHEGARALAR MUAMMOSI: FRAZEOLOGIYADA CHEGARALAR MUAMMOSI - Turg`unova, Fazilat; Rustamov, Ilxom; Ataboyev, Isroil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada frazeologiya chegaralarini integral yondashuv yordamida belgilashga harakat qilinadi, bu frazeologik kelishuvni sintaktik kelishuv bilan ularning atributlari to'plamiga asoslangan holda taqqoslashga tizimli elementlar va ularning funktsiyalari nutq komponentlarini imkon sifatida beradi.