fazilatturgunova05@gmail.com MATNINI SIQISHNI O'RGANISH UCHUN NAZARIY SHARTLAR. MATNNI SIQISH: MATNINI SIQISHNI O'RGANISH UCHUN NAZARIY SHARTLAR. MATNNI SIQISH - Turg`unova, Fazilat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada matnni siqish jarayonidagi o'zgarishlarni zamonaviy tahlil qilish va tadqiq qilish siqilgan matnlar nomenklaturasining o'zgarishi va kengayishini, siqilgan matnlardan foydalanishning pragmatik vektorining o'zgarishini, shuningdek ularning leksik tarkibi va sintaktik tuzilishining o'zgarishi misollar bilan ko'rsatiladi: