Gulbahor JON GRISHAMNING ROMANLARI DETEKTIV JANRDAGI ASARLAR SIFATIDA: JON GRISHAMNING ROMANLARI DETEKTIV JANRDAGI ASARLAR SIFATIDA - Arzikulova, Gulbahor (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqola Jon Grishamning romanlarini detektiv janrdagi asarlar sifatida ko'rib chiqishga bag'ishlangan. Maqolada Grishamning qonuniy trillerlari rasmiy va norasmiy huquqiy terminologiyaning kombinatsiyasi va amerikalik yozuvchiga uyda ham, chet elda ham ulkan mashhurlik keltirgan o'tkir syujet bilan ajralib turishi ta'kidlangan.