Feruza FONETIK TERMINLARNING LEKSIKOGRAFIK TAHLILI: FONETIK TERMINLARNING LEKSIKOGRAFIK TAHLILI - Rajabboyeva, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu ilmiy maqola ingliz va o’zbek tilidagi fonetik atamalarning tasnifiga bag’ishlangan. Xususan fonetikada tildagi tovushlar, ularning paydo bo’lishi va turlari, tovushlarning kommunikativ ro’li hamda prosodika kabi hodisalarni o’rganadi.