A CHET TILLARNI OʻQITISHNING INNOVATSION USULLARI, TARJIMASHUNOSLIK VA FILOLOGIK TADQIQOTLARDA ZAMONAVIY YONDOSHUV: CHET TILLARNI OʻQITISHNING INNOVATSION USULLARI, TARJIMASHUNOSLIK VA FILOLOGIK TADQIQOTLARDA ZAMONAVIY YONDOSHUV - Rustamov, Abdushukur (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada chet tillarni o'qitishning innovatsion usullari, tarjimashunoslik va filologik tadqiqotlarda zamonaviy yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.