Хорижий тил фанида янги педагогик технологияларни қўллаш - Abdurahmonova, Zebo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Бугунги кунда инновацион технология, яъни ўқитишнинг интерфаол усуллари ва дарс жараёнида янги педагогик технологиялардан фойдаланиш тушунчаси кенг қўлланилмоқда. Педагогик технология ўзи нима? Уни қўллашдан мақсад ва унинг вазифаси қандай ва бу нима учун керак? каби саволлар ҳам кўп учрайди.