"Tarix va Jamiyat" jurnali - Каримов, Бобуржон; Тугалов, Бобур (Журнал истории и общества, 2024)
Ushbu maqolada ko‘p asrlik tarixga ega Larsa shahri haqida bo‘lib, bu shahar Mesopotamiyada joylashgan, miloddan avvalgi 1822-1763-yillarni o‘z ichiga oladi.Bu shahar haqida manbvalar tahlili asosida umumiy ma’lumotlar berishga harakat qilingan.