МАРКАЗИЙ ОСИЁНИНГ ЭНГ ҚАДИМГИ ИЛК ЎТРОҚ ДЕҲҚОН МАДАНИЯТИНИ ЎРГАНИЛИШИ ТАРИХИДАН - Mo’minova, Gulchexra (Журнал истории и общества, 2021)
Ushbu maqolada Марказий Осиёнинг энг қадимги илк ўтроқ деҳқон маданиятини ўрганилиши тарихиga oid ma’lumotlar taxlil qilingan.