МИЛЛИЙ МЕНТАЛИТЕТДАГИ ЎЗГАРИШЛАРНИНГ МИЛЛИЙ ЮКСАЛИШДАГИ ЎРНИ - Toshboyev, Bobomurot (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада бугунги кунда миллий менталитетдаги ўзгаришларга ҳам табиий, ҳам тарихий жараён сифатида қараш назарий ва илмий-амалий жиҳатдан тўғри бўлиши асосланган ҳамда миллий менталитетдаги ўзгаришларнинг миллий юксалишдаги ўрни хусусида фикр юритилган.