Журнал "История и общество" : SOHIBQIRON AMIR TEMUR VA UNING HARBIY MAHORATI - Болтаев, Абдурасул (Журнал истории и общества, 2024)
Amir Temur davrida ham harbiy san’atga,qo’shinlar tuzulshiga katta e’tibor berilgan. Turli janglarda jangchilarning mahorati,qobilyati,tezkorligi hisobga olingan. Turli hil jang qilish qurollarida jang qilish mahorati va tajribalarining ahamiyati katta bo’lgan.