МОДАЛЛИК КАТЕГОРИЯСИНИНГ КИРИТМА ГАПЛИ МАТНДА - boymatova, dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада тилшуносликда модаллик категорияси гап семантикасининг энг муҳим белгиси сифатида ўрганилади