KOMPYUTER LINGVISTIKASIDA MODELLASHTIRISH METODIDAN FOYDALANISH - mamirov, ozod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Mazkur maqolada kompyuter lingvistikasini modellashtirish usullari va ulardan foydalanish yo’llari haqida fikr yuritilgan. Kompyuter lingvistikasi yo’nalishida modellashtirish metodi muhim ahamiyatga ega ekanligi ta’kidlangan.