"Yusuf va Zulayho" turkum dostonlarida Ya’qub alayhissalom Yusuf alayhissalom obrazlari - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
"Yusuf va Zulayho" turkum dostonlarida Ya’qub alayhissalom Yusuf alayhissalom obrazlari