Ozod Sharafiddinov tadqiqotlarining adabiy tanqidchiligimiz rivojidagi o’rni - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ozod Sharafiddinov tadqiqotlarining adabiy tanqidchiligimiz rivojidagi o’rni