Structural Semiotic Analysis Of A Literary Text: Structural Semiotic Analysis Of A Literary Text - Murodov, Gayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan