O‘zbek adabiy tanqidchiligining o‘ziga xos xususiyatlari yuzasidan ba’zi mulohazalar - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek adabiy tanqidchiligining rivojlanish bosqichlari, o‘ziga xos xususiyatlari adabiyotshunoslarimiz faoliyati hamda ilmiy qarashlari asosida tahlilga tortilgan. Kalit so`zlar: Shoir, adib, adabiyotshunos, she’r, ma’naviyat, insoniyat, talant, hayrat.