EPIK TASVIRDAGI SERJILO QIRRALARNING LIRIKASIDA AKS ETISHI - Kiryigitova, Nigora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Erkin Vohidov ijodi o‘zining sermahsulligi va mavzu ko‘lamining kengligi bilan ham adabiyot ixloslamandlari orasida o‘ziga xos o‘ringa ega. Maqolada adabiyotshunoslikdagi lirik kechinmani biror bir voqeaning ixcham tasviri asosida ifodalovchi she’rlar voqeabandlik, epiklik qirralarini kasb etgan shoir lirikasidagi epik tasvir qirralari ilmiy yoritishga yondashilgan.