Шуҳрат тўртликларининг бадиий хусусиятлари : // Әмиўдәрья. – Нөкис, 2006. - № 5-6. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шуҳрат тўртликларининг бадиий хусусиятлари tahlil va talqin qilingan.