Аксиологик модалликнинг бадиий матнда ифодаланишининг прагматик ва семантик табиати: Аксиологик модаллик бадиий матнда семантик қатламнинг ташаббускори сифатида ифодаланади - boymatova, dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада бадиий матннинг прагматик ва семантик қатлам сифатида ифодаланувчиси сифатида намоён бўлувчи аксиологик хусусияти ёритилган