Касбий этиканинг замонавий тушунчалари (тадбиркорлик этикаси тажрибаси) - Xamroyev, Samariddin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Мақолада касбий этиканинг замонавий тушунчалари тадбиркорлик этикаси тажрибаси асосида таҳлил этилган бўлиб, этика, касбий этика сўзларининг изоҳи келтириб ўтилган. Шунингдек, мақолада ҳар бир соҳа ва йўналишларнинг касбий хусусиятлари ва уларнинг шакллантириш омиллари ҳақида атрофлича тўхталган.