Bo’lajak o’qituvchilarni art pedagogika asosida kasbiy faoliyatga tayyorlash pedagogik muammo sifatida - Zubaydullayev, O'ktam (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Oliy ma’lumot olgan bitiruvchilarning hammasi ham talabga javob berayaptimi? Bo’lajak kadrlarda, ayniqsa, bo’lajak o’qituvchilarda kasbiy tayyorgarlik mukammal darajada shakllanganmi degan savol atroflicha o’rganilishi lozim bo’lgan masala sanaladi.