MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMINING JAMIYATDA TUTGAN O’RNI VA ISTIQBOLLARI - Axrorova Dildorava, Sattorova Yulduz, (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ushbu maqola orqali, bola tarbiyasiga maktabgacha ta’lim, oila va jamiyatning o‘rni qay darajada ekanligi haqida ma’lumot olasiz.