Алишер Навоий ижодида фольклор жанрлари стилизацияси. Монография. : “Дурдона” нашриёти. 2021. 13.2 Б.т - Rajabova, Marifat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan