Саккизликларда ўзига хослик хусусиятлари : // Илим ҳәм жәмийет. – Нөкис, 2010. - № 3-4. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Саккизликларда ўзига хослик хусусиятлари tahlil va talqin qilingan.