"Front qurbonsiz bo'lmaydi" - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Quldorlik zamoni hech tugamaydi. Tafakkur, tasavvur va e’tiqoddagi qullikning ketishi qiyin. U juda bo‘lmasa, kiyinish va ko‘rinish ostiga yashirinadi.