SHAVKAT RAHMON SHE`RIYATIDA ONOMASTIKA VA UNDA QO`LLANGAN METODLAR - Fayzullayeva, Oltinoy (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
O`zbek onomastikasi (Nomshunosligi bo`yicha olib borilgan tadqiqotlarda kuzatilishicha, Onomastika deb nomlanuvchi fanning asosiy maqsad va vazifalaridan biri bu fanning bir qator sohalarida bo`y ko`rsatgan hisoblanadi